Skupne službe

Skupne službe na enem mestu

Skupne službe skrbijo, da oskrbovanci bivajo v urejeni okolici, da imajo oprana oblačila, da jih nekdo pelje po opravkih, da imajo urejene frizure in da jih nekdo lepo sprejme v dom in usmeri v pravo smer.

Kurirska služba

Frizerstvo in pedikura

Pralnica

Recepcija

Vzdrževanje 

Zaposleni na področju vzdrževanja skrbijo za opravljanje in nemoteno delovanje naprav v domu, servisiranje službenih vozil, urejanje okolice ter kontaktiranja naših zunanjih izvajalcev na področju opravljanja tehničnih storitev.

Kontakt

Simon Prešeren

051 363 610

tehnicna.sluzba@dputrzic.si

Slika vzdrževalca

Kurirska služba 

Kurirska služba skrbi za razvoz tržnih kosil in dobavo blaga med obema enotama. Poleg tega nudi tudi prevoz in spremstvo stanovalcev po raznih osebnih opravkih.

Kontakt

Alen Nedeljko

040 876 540

Mitja Benedik

030 600 168

Slika vzdrževalca

Frizerske in pedikerske dejavnosti 

V domu obratuje frizerski salon, kjer skrbimo za urejenost naših stanovalcev po ugodnih cenah. Stanovalcem, ki imajo višjo oskrbo, kot je osnova, pripada striženje na tri mesece brez doplačila.

Kontakt

Franka Jurkić

030 600 167

Slika vzdrževalca

Pralnica 

Pridne roke naših peric in šivilj skrbijo, da so oblačila stanovalcev oprana, zlikana, označena in po potrebi tudi zašita.

Storitve pranja in likanja nudimo po ugodnih cenah tudi zunanjim uporabnikom.

Kontakt

Damjana Meglič

04 598 03 31

Slika vzdrževalca

Recepcija 

Recepcija doma skrbi za sprejem in usmerjanje svojcev in ostalih obiskovalcev doma ter za postrežbo napitkov in domačih slaščic domske kavarne.

Kontakt

04 589 03 00

041 389 305

Slika vzdrževalca
Skip to content