Prosta delovna mesta

Iščete zaposlitev? Super, mi pa iščemo okrepitve na spodnjih področjih.

Kako je pri nas?

Trenutno prosta Delovna mesta!

Prijave na prosta delovna mesta: zaposlitev@dputrzic.si

Za vprašanja po telefonu smo vam na voljo v kadrovski službi od ponedeljka do petka od 10.00 do 11.00 na telefonski številki: 040 876 544

Za spodaj navedene poklice financiramo šolanje, delno ali v celoti.

Socialni oskrbovalec

nedoločen čas

K prijavi vabimo socialne oskrbovalce za pomoč pri negi naših oskrbovancev ter na domu upravičencev.

Gospodinja oskrbovalka

nedoločen čas

K prijavi vabimo gospodinjo oskrbovalko, za pomoč pri izvajanju socialne oskrbe in varstva stanovalce doma.

Strežnica - socialno varstvo

nedoločen čas

K prijavi vabimo strežnico, za delo v enoti Tržič.

Srednje medicinske sestre

nedoločen čas

K prijavi vabimo srednje medicinske sestre za izvajanje zdravstvene nege naših oskrbovancev.

Bolničarji negovalci

nedoločen čas

K prijavi vabimo bolničarje negovalce za opravljanje Nege III in Nege IV.

Prostovoljci

Po dogovoru

Dobrodošli prostovoljci! Javite se nam in skupaj bomo našli delo, kjer nam lahko priskočite na pomoč.

Slika vzdrževalca

Dom Petra Uzarja kot Delodajalec

Promocija zdravja

V našem domu v okviru Promocije zdravja na delovnem mestu skrbimo za fizično in psihično zdravje zaposlenih.

Na področju fizičnega zdravja so organizirana različna družabna srečanja in aktivnosti. Organizirane so športne igre, pikniki, mesečno je organiziran pohod, bowling, plavanje, joga,… Zaposleni lahko koristimo brezplačne terapije in masaže v domski fizioterapiji.

Na področju psihičnega zdravja smo zaposleni vključeni v različne oblike paramentalnega izobraževanja za osebno rast in preventivo pred izgorevanjem na delovnem mestu. V domu poteka supervizija, koristi se lahko brezplačna psihološka pomoč, organizirane so strokovne ekskurzije, kjer se zaposleni ob koncu tudi sprostimo in novoletno srečanje.

Odločitev, kako se obnašati v vsakdanjem življenju, sprejema posameznik sam. Vendar vse to so koščki sestavljanke, ki jo ustvarjamo skupaj, da postanemo še bolj povezan, zadovoljen in močan tim.

Spodaj smo pripravli letak, kjer si lahko ogledate, kaj kot delodajalec, nudimo našim zaposlenim. Še malo nižje pa si lahko preberete izjave naših zaposlenih.

zloženka 1

Izjave zaposlenih

Urška Malovrh, medicinska sestra

»Moje vsakodnevno delo s starejšimi in njihove življenjske zgodbe me včasih navdušujejo, včasih pa v meni pustijo sledi. Zgodbe me učijo, kako pomemben je odnos do samega sebe, kako pomembni so odnosi v družini, kako pomembno je imeti prijatelje, kako pomembno je zdravje, sreča, hvaležnost, stisk roke,..

Pri delu, ki ga opravljam je veliko fizičnega dela, tu veliko daš, daš samega sebe. A če znaš sprejeti, dobiš najlepše plačilo. Stisk roke, prijazen nasmeh, topel objem, tisti “hvala sestra”.

Pridejo dnevi, ko ni lahko, ko delo po oddelkih ne steče, ko imamo slab dan, tako zaposleni kot stanovalci. A kljub temu se rada vračam v dom, ker je tu doma srčnost. Srčnost za katero moraš imeti srce, moraš biti pogumen, da se soočaš v določenih situacijah.«

Alen Nedeljko, kurir

»Bil je začetek decembra 2022, ko sem pričel opravljati delo KURIRJA v Domu Petra Uzarja. Skrbim za dostavljanje in prevzemanje na relaciji našega doma in ZD Tržič, prevzemanje zdravil v lekarni, sem vez med tajništvom in pošto, vez med našim domom in DSO Naklo, ki tudi spada pod naše okrilje. Sodelovanje med obema ustanovama mi nalaga odgovornost dostavljanja dokumentov, hrane in surovin. Enako kot naš dom tudi DSO Naklo potrebuje terensko delovanje za katerega skrbim, na relaciji ZD Kranj, Bolnišnice Golnik in drugje. Za oba domova opravljam tudi spremstva in prevoze stanovalcev v zdravstvene domove, bolnišnice, na banko in trgovine… Moje delo zajema tudi razvoz tržnih kosil po domovih, kjer me stranke, večinoma starejši občani, skoraj vedno zelo lepo pričakajo in so me veseli. V hiši, kot pravimo, pomagam tudi našim hišnikom pri različnih opravilih znotraj hiše in okrog nje, opravljam nabavo artiklov in raznih drugih materialov za vzdrževanje.  Vključil sem se tudi v Projekt – ključna oseba (KOS), kjer imam določeno osebo, oskrbovanca, ki ga obiskujem in z njim preživljam čas večkrat mesečno. Pri svojem delu sem do sedaj spoznal ogromno novih ljudi in spletel kar nekaj novih prijateljstev, saj delam v Hiši prijaznih ljudi. Na delovnem mestu se dobro počutim, saj mi nudi varnost. Od doma, do službe potrebujem pet minut hoje, kar je v današnjem svetu že nekakšen privilegij, samo delo pa je dinamično in raznovrstno, nikoli mi ni dolgčas in zato rad hodim v službo.«

Vesna Brborović, strežnica

»Vsak dan rada prihajam v službo, ker imam rada ta dom in ker imam rada te ljudi.«

Anita Tarman, računovodja

»Moj delovni vsakdan sicer ne obsega veliko stika s stanovalci, vendar kljub temu delujem z mislijo, da sem tukaj, zaradi njih in poskušam delati v njihovo dobro. Vsakodnevno mi polepšajo dan s prijaznimi pozdravi na hodniku ter nasmehi in dvigi rok, ki mi mahajo na drugi strani steklenih vrat moje pisarne. Poleg stanovalcev mi delovne dopoldneve krajšajo tudi prijetni sodelavci, s katerimi gojimo dobre odnose, tako da mi nobeno jutro ni težko oditi v službo in pričeti delovnega dne. Hvaležna sem za vsakega izmed njih, saj delujemo v timskem duhu in se s tem učimo drug od drugega – ne samo znanja na strokovnem področju, ampak tudi delovanja v timu in ohranjanju dobrih medsebojnih odnosov, kar je ključnega pomena za dobro opravljanje dela.«

Skip to content