Služba prehrane

Služba prehrane na enem mestu

Služba prehrane skrbi, da oskrbovanci vsakodnevno uživajo zdrave in sveže pripravljene obroke ter se občasno posladkajo z domskimi sladicami.

Slika vzdrževalca

Opis

 

Našim stanovalcem in drugim zunanjim uporabnikom ponujamo raznovrstno prehrano, ki temelji na svežih sestavinah. Stanovalcem nudimo dnevno štiri obroke (zajtrk, kosilo, malico, večerjo).

Jedilnike sestavljamo tedensko, prilagojeni so letnim časom, trgu, cenam in željam stanovalcem. Objavljeni so na oglasnih deskah po nadstropjih. Po navodilih zdravnikov ali po željah stanovalcev pripravljamo različno dietno prehrano (sladkorna, žolčna, želodčna, varovalna prehrana). Prav tako pripravljamo hrano prilagojeno za poseben način prehranjevanja (pasirano in tekočo hrano).

Poznani smo po odličnem pecivu in sladicah, ki jih pripravljamo sami. Ob skupnem praznovanju rojstnih dni stanovalcem pripravimo torto in druge dobrote, s katerim polepšamo praznovanje rojstnega dneva.

Poleg osnovne dejavnosti z veseljem sodelujemo s pogostitvijo na raznih kulturnih in drugih prireditvah.

V domu imamo organiziran tudi razvoz hrane na dom, tako v samem mestu in bližnji okolici, kosila pa ponujamo po ugodni ceni tudi zunanjim uporabnikom.

 

Tedenski jedilnik

 

Jedilnik si lahko ogledate na povezavi: https://dputrzic.si/jedilnik/

Kontakt za naročilo dostave kosila na dom

Romina Purič Kollmann

Koordinator pomoči na domu in razvoza tržnih kosil

Uradne ure

ponedeljek, torek, četrtek: od 8.00 do 11.00 in od 12.30 do 14.00 ure

sreda: od 8.00 do 11.00 in od 12.30 do 15.00 ure

petek: od 8.30 do 12.00 ure

030 600 166

romina.puric@dputrzic.si

Skip to content